вторник, 23 юли 2013 г.

Радина Кърджилова: Може вече да сме трима




„Чувствам се необяснимо щастлива и спокойна. Може вече да сме трима”, хвърли бомбата Радина Кърджилова, чиито драми с актьора Деян Донков станаха достояние на цяла България в  “Къртицата”.

След скандалното си участие  в момента Радина и Деян са се усамотили на морето и ако съдим по думите на актрисата, усилено работят по въпроса за създаването на наследник. А може би вече дори са го направили!

Двойката е край морския бряг от две седмици. Откакто са във ваканция, Кърджилова през ден публикува снимки – на целувки, на прегръдки и споделено щастие. И не спира да повтаря колко е щастлива. „Сякаш иска да докаже, че не я бие и се оправдава. Тя просто боготвори мъжа, който не се свени да й посяга от време на време и дори иска дете от него!”, побързаха да коментират нейни колежки.

Меракът за дете у актрисата не е от вчера. Слуховете, че е бременна, датират от миналата година. Тогава Кърджилова уплаши колегите си от театъра с прилошаване и гадене преди постановка и без малко не провали премиерата на спектакъла „Кой се страхува от Вирджиния Улф”, защото започнала да повръща малко преди началото му. Радина се оплакала, че й е прилошало и не може да стигне сама до тоалетната. Наложило се да й помогнат. След като излязла, била бледа като призрак. Предположението, разбира се, било, че е бременна.

...........

Протестиращите тарашат линейки в търсене на депутати

Племенник счупи главата на чичо си с лопата







Няма коментари:

Публикуване на коментар