събота, 3 август 2013 г.

Ван Дам пафка трева между сцените

Филмовата звезда Жан-Клод ван Дам е известен сред родните кинаджии с навика си да пуши марихуана дори на снимачната площадка. В същото време е една от най-дружелюбните холивудски звезди, подвизаващи се у нас, разказва каскадьорът, който вече е снимал два филма с белгиеца, Иван Нешев. Всеизвестно в киносредите е, че Жан -Клод Ван Дам обича да пуши марихуана, разказва Иван, като уточнява, че не разкрива кой знае каква тайна.


"Ван Дам има навика се затваря в караваната си на снимачната площадка и пафка ганджа. Е, никой от нас не е влизал там с него, за да може да потвърди от първа ръка, но тези работи се научават мигновено, тъй като сме един колектив. Това обаче изобщо не му пречи на работата, напротив - може би дори така се зарежда. Жан-Клод е голям професионалист. Освен това има и голямо сърце, говори с всеки, на всеки е приятел.

Дори по време на снимки се храни с нас, каскадьорите, които му партнираме в сцените. Ван Дам не е никак претенциозен към храната за разлика от други свои колеги. Сталоун, Долф Лундгрен и повечето други холивудски асове си водят собствени готвачи и въобще екип, който лично ги обгрижва", разказва Нешев.


Lifestyle.ibox.bg
........................

Няма коментари:

Публикуване на коментар