вторник, 25 февруари 2014 г.

100 Кила захапа Мишо Шамара

Не мога да повярвам, че пиша втори пореден постинг за Mишо Шамара, но случаят е специален. Аз се чудя на простотията му, а те го мразели и колегите му в бранша. Ето например 100 Кила официално предупреди Шамара да внимава какво говори за него, че ако се разприказва, собственото му семейство ще го изостави.Ние, естествено, без чужда помощ се досещаме 
какви магарии върши Биг Ша далече от жената и децата, 
ама друго е да ти го обясни свидетел.

Е, Мишо, ще кажеш ли нещо за оправдание или пак ще насочиш огъня в удобна за теб посока? Лесно е да зяпаш другите и да им измисляш вина, но какво става, ако ти самият си съгрешил многократно и съвсем реално? Hе е ли време да се засрамиш? Дай го по-скромно, защото не върви грешник като теб да критикува другите. Mалко неудобно е. Hе че ти знаеш какво означава неудобство. Tо малко съвест трябва. Като гледам изказванията ти, явно на доста хора завиждаш. Tо не бяха Бойко Борисов, Роджър Уотърс, 100 Кила .... абе, все хора, които са много по-напред с материала. А ти първо прочети значението на думата джентълмен преди да се пишеш за такъв. Повярвай, ще останеш много изненадан, че е нещо съмсем различно от теб.

Сами виждате: щом някакви хора са избрали хейтърството като начин на живот, те ще злобеят до края на дните си. Сменят само мишената на омразата. Дали ще е политик, поп фолк, конкурент или просто човек с различна позиция, няма значение. За тях е важно да плюят, наричайки го “право на мнение”. Но пак остават пропаднали злобари. Толкова за рапа и неговата "стойност".


Още любопитни: :)

Значи вината не била в поп фолка
Скучаещи лелки обявиха война на чалгата

Няма коментари:

Публикуване на коментар