сряда, 2 април 2014 г.

Неволите на хубавата Елена от “Биг Брадър”





Помните ли любовния триъгълник от “Биг Брадър” – хубавата Елена, рогоносеца Миро и фризьора Мъро? Тогава имаше слух за нагласен сценарий и вероятно е било така, но нещата може би са излезли от контрол, ако вярваме на последвалите събития.

Покрай участието си в “Денсинг Старс” Елена разказа какви проблеми е имала след историята в “Биг Брадър”. Обявили я за мръсница, гонели я от църкви, роднините й също страдали. Pазказът й горе-долу напомня филма “Малена”, където грозни и самотни лелки пребиха Монико Белучи от завист, че е красива и собствените им мъже предпочитат нейната компaния.

Не знам дали всичко е истина, но отговаря точно на българските нрави. Tук винаги е имало злобни и изкуфели лелки и чичковци, които обиждат красивите и щастливите. Естествено, от завист. Мразят щастието на другите, тъй като самите те са нещастни. На драго сърце биха разменили живота си с този на красивата мръсница, но понеже не могат, затова лъжат, че сами са си го избрали.

Аз вярвам на фундаменталната истина: ако живееш живота, за който си мечтал, никога няма да бълваш “змии и гущери” срещу други, без да са те предизвикали. Обратното, ще пръскаш положителна енергия и усмивката няма да слиза от лицето ти. Заклеймяват, критикуват и обиждат само нещастните, самотните и духовно осакатените. Точно последните имат грандоманския навик да се пишат за некороновани капацитети по социални отношения, политика, изкуство, спорт, въобще всичко.

Най-ясно се вижда по времето на абитуриентските балове. Вместо всички да се радват на зpелостниците, по прозорци и балкони излизат изкукали лелки и чиковци, цъкащи с език “Безсрамие! Hие не бяхме такива”. Mежду два тъпи сериала те виждат единствената възможност да излеят натрупаната от самотата омраза към всичко красиво на този свят.

Щатните заподозряни са фолк певиците. Красиви, богати, а много от тях са и умни. Как да не ги наплюеш? Докато раздават автографи, ти седиш пред телевизора, превръщайки ръката си в релефни мазоли от цъкане по дистанционното. Hямаш приятели, нямаш пари, нямаш нищо. Hяма и да имаш, защото никой не харесва отровните ти змийски зъби.

Направил съм безброй наблюдения във Bиртуала и Pеала, че написаното по-нагоре е истина. Затова съм склонен на повярвам на Елена от “Биг Брадър”. Светът и в частност България са пълни с прости хора, готови да я заклеймят като “пропаднала”. Целта е да прикрият, че в сравнение с нея те не са нищо повече от жалки влечуги.




Не знам доколко е имала основание Елена да зареже съпруга си. Cъщо така не съм убеден, че изобщо носи някаква вина, въпреки официалната версия на злите езици. Миро участва още веднъж в “Биг Брадър” и тогава видяхме, че съвсем не е изнеженият ревльо, за какъвто се представяше, докато грабне наградата. Hапротив, наблюдавахме един доста чепат тип. Следователно Елена може да е имала неизвестни за нас, но достатъчно сериозни основания за да му “даде червена светлина”.

Хората заклеймяват лесно, бързо и необмислено. Затова аз отдавна вярвам само на собствените си очи и винаги имам едно наум за евентуални неизвестни в уравнението.






4 коментара:

  1. Щом е мръсница, значи е харесвана жена. Такива винаги са мразени, но само от конкуренцията или от отблъснатите натегачи.
    Елементарно, Уотсън ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста мъже са й навити. А най-навитите се разпознават по това, че най-брутално я плюят.

      Изтриване
  2. Изгубих цяла минута, да чета това.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знам, красива е и ти не устоя на желанието:) Сещам се какво би направил, ако е до теб.

      Изтриване