събота, 12 септември 2015 г.

Не е имало по-нагласен Биг Брадър





Никога не съм отричал, че гледам Биг Брадър и то с интерес. Обикновено имам мой фаворит и желая той да спечели, макар да не пускам съобщения. Днес обаче за пръв път ме е срам, че съм фен на това предаване. Естествено, не съм си правил илюзии за “честното” гласуване. Разбрах го още когато участваше Деси Слава и не спечели. Дайте да не се лъжем: в България няма звезда, която би победила Деси Слава, да не говорим за никому неизвестен човек. Неслучайно на следващия ден след напускането й по всички предавания правеха пробно гласуване и навсякъде Деси Слава печелеше. Тази жена е толкова харесвана и обичана от малки и големи, че никой в България не може да я бие при честен вот. Щом не спечели, значи. вотът е нагласен. Оттогава си имам едно наум.


Победата на Никита строши нов рекорд. Все е имало луди, но победителят е събуждал някакви симпатии. Този път нямаше. Никита не може да разчувства дори натопорчен тийнейджър. Не бих я подиграл заради проблемите й с пластичната хирургия, защото не е човешко да се смееш на някого заради външния му вид. Но Hикита показа стряскаща злоба. От думите, през поведението, до погледа й – всичко беше вещерско. Показа се като абсолютна егоистка, в пълна противоположност на другия финалист – Кирил, който демонстрира знания, умения, мисъл и възпитание. Последното малко му издишаше на моменти, ала това може да се каже за всеки, т.е. не е меродавно.
                                                                      

Участниците бяха изключително зле подбрани. Мариян и Ирена показаха възможно най-лошото, селско и животинско, поставяйки в още по-негативна светлина гейовете и циганите. А можеха да покажат добрите им страни. Цецо демонстрира какво не е истинският мъжкар.

Въобще по-интересно беше на Фейсбук-страницата на Биг Брадър. Там окончателно се убедих, че вотът е нагласен. Различни профили пускаха една и съща снимка на Никита, за да ни излъжат, колко са много. Същите профили, по същия начин преди време защитаваха Пламен Медаров. Явно са на продуцентите, за да имитират население. Защо да не го правят, щом все още има наивници, вярващи че всичко това са истински хора. Даже посочват харесванията във Фейсбук като показател за популярност. Как да не ги лъжещ такива? Разбирам те, Биг Брадър.

Между коментиращите забелязах и един комплексиран лумпен-расист, когото ми посочиха преди време, защото имал навика да избира непознати хора в нета и да ги засипва с обиди. Винаги намира за какво – заради политика, разголени жени, музика, филми. Абсолютен хейтър от онези, които са страхливи мишки в живота, затова изливат злобата си в нета, мислейки че там са недосегаеми. Всъщност лесно могат да бъдат намерени, но никой нормален човек не желае да се занимава с отрепки, изживяващи се като “родолюбци”, понеже мразят всичко около себе си. Този, въпросният, после бе изтрил коментара си. Явно и в интернет не му стиска, като му резнеш един в ребрата или по коментара :))

Този лумпен беше коментирал доста внимателно на страницата на Биг Брадър, ограничавайки обидите си само към българските звезди. Явно защото не е знаел дали няма да му отговорят също толкова грубо, а нервичките на комплексарите са слаби, знаем.

Пак се забавлявах с хора, гледащи Биг Брадър “единствено за сеир”, все едно това не означава, че им е интересно. Също като онези, които мразели чалгата, понеже получават ерекция при вида на фолкпевиците. Или другите, които виждат “порно” в жена с къси ръкави и бясно я заклеймяват, за да прикрият своя навик да зяпат истинско порно.

Жените не останаха по-назад, също се изложиха. Фенките на Никита бясно нападаха с брутални обиди Катя, а после същите разправяха сълзливо, че не трябвало да се подиграва човек заради външния вид. Не трябва, наистина, но те защо го правеха спрямо Катя, след като тя е в пъти по-красива от Никита? Все пак това е нищо в сравнение с безумните опити да представят победителката като сексапилна. Стига, моля! Всякаква друга, но не и сексапилна. Не забравяйте: не сме слепи.


Биг Брадър е интересно предаване. Само не трябва да прекаляват с пробутването на никити, медаровци и златки, защото около тях почти винаги има по-заслужили хора. Не е правилно да им се подиграват заради нагласения победител, който примерно в случай с Никита не показа абсолютно никакви положителни качества.

Ако искате да знаете
как изглеждаше Никита преди намесата на некадърния хирург

И още нещо крайно несправедливо



3 коментара:

  1. От линковете в края разбрах, че Никита наистина е била красавица. На мене поне ми харесва. Сега обаче е съвсем различно. Сякаш друг човек. Жалко за момичето. Иначе по характер си е злобничка. Видя се ясно.

    ОтговорИзтриване
  2. Хех:-))))
    как хубаво си го написал.
    За човешкото ЛИЦЕМЕРИЕ
    Най-много говорят срещу голите жени точно онези, които не могат да откъснат поглед от тях. Срамуват се, защото не го намират за нормално. Тяхното не е. Да зяпаш 24 часа голотии е психо.
    Но в умерени граници никой мъж не обръща глава при вида на разголена красавица. Само да не става единствено занимание, както е при плюещите по всяко разголено коляно.

    ОтговорИзтриване
  3. Един момент! За Медаров не съм съгласен. Вярно, тъп беше, но неговата победа има логично обяснение - дразнеше звездите и хората го аплодираха. Не е хейтърско, защото нашенските звездички тотално са полудели от грандомания и смятат, че са равни на холивудските. Чочо Попйорданов, лека му пръст, мислеше че заслужава хонорар като Брус Уилис. Вършели една и съща работа, ама не казва колко приходи носи Уилис и колко той. Не че е участвал Чочо. Просто за него се сетих. Някой трябва да сваля звездите на земята.

    При Никита е съвсем различно. Тя обра хейтърския вот. Честно, останах като гръмнат от злобата на някои коментатори. Откъде я извадиха и защо, кое ги предизвика? Раздърпани лелки обвиняваха Катя за косата. Неграмотни женчовци определяха Кирил като глупав. Абе тези хора не се ли поглеждат в огледалото? За тях да мразиш означава, че си добър. Ето защо мислят Никита за добродушна. Не разбират значението на думите.

    ОтговорИзтриване