вторник, 4 септември 2018 г.

Малолетни проститутки кръстосват интернет



Доскоро и аз като широко скроен  човек мислех, че всяко младо поколение има своите особености, на които възрастните гледат с лошо око. Намирах го за нормално. Виках си млади са, диви. Нещата обаче излязоха извън контрол и не мога повече да  се самозалъгвам.

Доказателство, че лудостта е опасна


Едно време гледаха с лошо око на младежите, които пушеха и пиеха бира. Като се замислиш, съвсем безобидни занимания. Не можеш заради подобни прегрешения да ги обявиш за упадъчни. А днес какво става? Hаправо ме заболя главата от наблюдаваното. Деца на по 12-13-14 години се снимат почти, а понякога и напълно голи за да се пуснат в интернет. Приятелите им се втурват да  лайкват и тези момиченца започват да вярват, че са направили нещо велико. Това ги кара да разпространяват голотиите си по разни групи, където вече пускат лиги застаряващи чичковци, радващи се на предоставената им млада плът.



Например едно момиче беше пуснало снимка, на която тя и сестра й се целуваха с език. В текста обясняваше, че са сестри. Не я качила само в своя профил, а в група, за да я забележат повече хора. Направо онемях. Къде е бащата на тези деца и защо не е  включил шамарената фабрика, след като дъщерите му явно са изпуснати?
Можеше и да е друго:

Трудно е да поемеш правилния път.


Друга виртуална звезда също намерила за необходимо да се рекламира в публична група. Съблякла се гола до кръста, прикрила се с ръце и написала, че снимката е подарък за нейното гадже, който имал страхотна кола, много пари и щял да я води не знам си къде. Ясна е работата. Девойката рано-рано се е продала и все още не подозира, че щом й се насити, баткото ще й бие дузпата, както заслужават всички онези, които сами се поставят в положението на стока за купуване.



Хайде сравнете двете поколения - бирата и цигарите едно време с днешните "шоу програми". Сравнение просто не може да се направи. Едно е да пушиш по тоалетните или зад училището, съвсем друго е да правиш нещо съизмеримо с проституцията. Не ви ли притеснява накъде са тръгнали днешните младежи? Ако описаната лудост не спре, ще стане по-страшно. Хомосексуалистите само чакат удобен момент за да си направят парад и в интернет. Прикритите педофили ще станат по-смели. Въобще не ми се мисли какви неща ще последват.

                                 Неразбираемата култура




1 коментар:

  1. Това са съвременните ценности.
    Нали прогресираме, издигаме се духовно.

    ОтговорИзтриване