сряда, 13 ноември 2013 г.

Лиана е моята звезда от VIP Brother‘2013





Не следя редовно VIP Brother‘2013, но от малкото предавания, които гледах, успях да изградя представа за участниците. Попаднах и на доста публикации в нета.
Сега мога да заявя, че Лиана е най-заслужила да спечели. Колко хора показаха ум и слово като нейните? Hе е въпросът  до хвалба. Личи от интелигентните й изказвания, които винаги са точни и на място. Уважавам хората, умеещи  да мислят самостоятелно, а не копират другите, както забелязах примерно при Станка Златева и Тервел Пулев.




От друга страна Лиана е най-неконфликтният участник. В нашето време на повсеместна агресия това е рядко срещано и би трябвало да го оценим. За никого не каза лоша дума, никого не нагруби. Ако не се лъжа, друг не може да се похвали със същото. Дори лъчезарният Стойко в един момент обиди Мариан, нарочвайки го за гей – не забелязах да има основание.





Умишлено оставих за последно впечатлаващия външен вид на Лиана, защото той е очевиден за всички и няма какво да му умуваме. Просто се възхищаваме. Фолк дивата е украсата на това шоу. Без нея рейтингът нямаше да е толкова висок.







2 коментара:

  1. Страхотна е Лианчето.
    Знаеш ли колко старци за оплакнали очи с кръшното й тяло? После са се почувствали виновни и за пред жените си са я оплюли. Tакива обиждат - най-голямите мераклии:))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И буди много завист. Особено у жените.

      Изтриване